20 jaar SAR - terugblik met de drie oud-voorzitters over vakmanschap

Datum: 2021-02-17, Categorie: Nieuws

Het jaar 2020 is met recht een heel bijzonder jaar. De gehele wereld is in de ban van de COVID-19-pandemie en de gevolgen die dat heeft en nog zal hebben. 2020 is ook het jaar waarin de Stichting Assurantie Registratie (SAR) 20 jaar bestond met bijna 1.400 ingeschrevenen in de drie erkenningsregelingen: registermakelaar in Assurantiën (RMiA), Register Pensioenadviseur (RPA) en Register Gevolmachtigd Agent (RGA).

Voor de komende jaren heeft het bestuur van de SAR onder leiding van de huidige voorzitter Michel Hassefras een aantal ambitieuze plannen geformuleerd. Zo streeft het naar een nog stevigere positionering van de erkenningsregelingen, zowel binnen als buiten de branche, naast meer bewustzijn genereren bij politiek, toezichthouders en andere partijen als het gaat om het belang van het advies voor de zakelijke markt. In de plannen is ook de intensivering van de samenwerking met marktpartijen als Adfiz, NVGA, VNAB, NIVRE en NIBE-SVV opgenomen. De achtereenvolgende voorzitters van
de SAR sinds haar oprichting in 2000 zijn: Bob Veldhuis (algemeen directeur Veldhuis Advies), Rob Wagenvoord (Senior director, Corporate Risk & Broking bij Willis Towers Watson) en Joep Gülpen (managing director Aon Affinity Zakelijk). Zij vertellen graag over hun periode als voorzitter van de SAR.

Lees het volledige artikel in de bijlage.

« Nieuws overzicht

Nieuws archief